Sovellos Oy | Yhteystiedot
Tutustu tekijöihimme ja yhteystietoihimme. Ota yhteyttä ja aloita digimatka kanssamme!
ota yhteyttä, soita, asiakaspalvelu
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Henkilökohtaisesti palveleva IT-talo

Sovellos on turkulainen 2015 perustettu digitalisoiva IT-talo. Tarjoamme alueen yritysasiakkaille perinteisten IT-palveluiden, puhelin- ja liittymähankintojen lisäksi digitalisointipalveluita, jotta kaikki yrityksen tärkeimmät tietotekniikan palvelut ovat käytettävissänne. Asiakkaamme ovat täysin normaaleja alueen PK-yrityksiä, jotka arvostavat kykyämme tarjota nykyaikaista kokonaisratkaisua, jossa kaikki yrityksen tarpeet on huomioitu ajantasaisten perustarpeiden ja uutta luovan digitalisaation osalta.

 

Palvelukonseptimme luo oikeaa lisäarvoa yritykselle ja sen asiakkaille, josta syystä yhä useampi yritys keskittää palvelunsa meidän hoidettavaksi. Meille voit keskittää kaikki yrityksesi tärkeimmät viestintä- ja tietoliikennepalvelut, jotta yrityksenne voi toimia tehokkaammin vuoden jokaisena päivänä. Ota yhteyttä ja aloita digimatka kanssamme!

Jätä yhteydenottopyyntö ja tiedä lisää palveluistamme!

Myynti ja asiakaspalvelu

Sovellos Oy

Y-tunnus: 2727036-9

Asiakaspalvelu ma-pe 8-16

Puhelin 020 719 1260

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asiakaspalvelu@sovellos.fi

Läntinen Pitkäkatu 35

20100 Turku

Tarvitsetko apua?

Lataa etätukiohjelmamme koneellesi, niin voimme nyt ja jatkossa palvella sinua IT-tukiasioissa entistä nopeammin.

Kirjaudu tikettijärjestelmäämme ja seuraa työpyyntösi tai tilauksesi etenemistä.