Sovellos Oy | Verkkoturva 36kk
15702
product-template-default,single,single-product,postid-15702,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Kauppa

Alennus

Verkkoturva 36kk

290,00  239,00 

Sovelloksen Verkkoturva on vuosimaksullinen palvelu, joka takaa yrityksesi verkkosivujen asianmukaisen suojauksen. Yrityksen verkkosivut vaativat EU GDPR-mukaista suojausta varsinkin verkkosivuilla, joissa pyydetään kirjautumistunnuksia tai niissä on yhteydenottolomake. Verkkoturva takaa verkkokäyttäjien turvallisen asioinnin ja kertoo verkkosivujesi turvallisuudesta asiakkaillesi. Jatkossa SSL-varmenteiden merkitys korostuu, kun nettiselaimet alkavat ilmoittaa käyttäjilleen, että ilman SSL-varmennetta toimivat sivustot ovat epäluotettavia. Heinäkuusta alkaen Google Chrome -selainta käyttävät verkkovierailijat tulevat saamaan ilmoituksen Not Secure(Ei turvallinen) -ilmoituksen osoitekentässä.

 

SSL-varmenne (secure socket layer) on nettisivustolle asennettava teknologiaratkaisu, joka salaa selaimen ja käyttäjän välisen liikenteen. Se kertoo sivustolla vierailevalle, että kyseinen sivusto on luotettava. SSL-varmennetta ovat jo pitkään käyttäneet verkkokaupat ja pankit. Ne ovat halunneet varmistaa, etteivät asiakkaiden tiedot päädy vääriin käsiin.

 

Google on kertonut, että sen tarkoituksena on tehdä palvelinvarmenteista normi. Tämä tapahtuu heikentämällä ilman varmennetta toimivien sivustojen mainetta. Google on rajoittanut esimerkiksi sijaintitiedon hyödyntämistä sellaisilla sivustoilla, joilla ei ole käytössään SSL-varmennetta.

 

tuotetunnus (SKU) SSLVARM12-1 Osasto: