Digimatkatoimisto Sovellos | Rekrytointi
15641
page-template-default,page,page-id-15641,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,transparent_content,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
tyhja

HAEMME KASVAVAAN JOUKKOOMME UUTTA ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ!!

 

Sovellos on turkulainen 2015 perustettu digitalisoiva IT-talo, joka palvelee yritysasiakkaita Turun alueella. Tarjoamme laajan palvelu- ja laitetarjonnan, jotta yrityksen hankinnat onnistuvat helposti samalta toimittajalta. Asiakkaamme ovat PK-yrityksiä, jotka arvostavat kykyämme tarjota henkilökohtaista asiakaspalvelua ja nykyaikaista kokonaisratkaisua, jossa kaikki yrityksen tarpeet on huomioitu ajantasaisten perustarpeiden ja uutta luovan digitalisaation osalta.

 

Etsimme joukkoomme uutta asiakkuuspäällikköä vastaamaan asiakkuuksista sekä ratkaisumyynnistä nykyisille ja uusille asiakkaille. Työnkuvaasi kuuluu vastata oman asiakassalkkusi asiakastyytyväisyydestä ja heidän käyttämien ratkaisukokonaisuuksien vastaavat tarpeita ja nykypäivän vaatimuksia. Tunnet omat asiakkaasi ja olet heille ensimmäinen henkilö, jolle he soittavat kaikenlaisten ICT-hankintojen ilmetessä. Tukenasi sinulla on tekniset asiantuntijat, jotka hoitavat asiakkaidesi tekniset selvitykset ja ongelmat. Tärkeänä osana työtäsi on kasvattaa oma asiakaskuntasi ja panostaa myös uusasiakashankintaan.

 

Odotamme sinulta joko IT- tai kaupallisen alan tutkintoa ja aktiivista otetta myyntityöhön. Vastaat itse omasta työajastasi ja olet tulosvastuullinen. Aiempi kokemus myynnistä on avuksi, mutta tulemme tarvittaessa perehdyttämään sinut. Tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi, joka haluaa työskennellä hyvässä porukassa ja mielenkiintoisella alalla.

 

Tiedustelut ja hakemukset otetaan vastaan 20.8. mennessä. Paikka täytetään kuitenkin oikean henkilön löydyttyä, joten olethan yhteydessä heti. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkausmalli on myyntiin kannustava, joka perustuu myyntiprovisioihin ja takuupalkkaan.

 

Lähde kanssamme digimatkalle!

 

Ystävällisen terveisin

 

Kristian Mäkelä

Toimitusjohtaja

0407534972

kristian.makela@sovellos.fi.